BJD 2018: Talenty - hláste sa !!!

BJD 2018: Talenty - hláste sa !!!
Logo

  29.08.2018

Tradícia súťaže mladých talentov na festivale Bratislavské jazzové dni pokračuje aj tento rok. Hudobníci a kapely sa organizátorom môžu hlásiť do 24. septembra 2018. Súťaž je otvorená nielen pre jazzové kapely či projekty, ale súťaž je otvorená aj pre príbuzné žánre a všetku dobrú a kvalitnú hudbu. „Program festivalu sa snažíme formovať pestro. Zameriavame sa na kvalitnú hudbu a tohto hesla sa držíme aj pri výbere finalistov súťaže mladých hudobníkov,“ prezradil Pavel Daněk, organizátor festivalu. Z prihlásených kapiel budú vybratí finalisti, ktorí budú koncertovať už na tohtoročných Bratislavských jazzových dňoch Slovenská sporiteľňa, ktoré sa budú konať od 8. septembra do 28. októbra. Víťaz, ktorého vyberú fanúšikovia hlasovaním, má istý koncert na hlavnom pódiu jubilejného 45. ročníka festivalu v roku 2019.

Tohtoroční finalisti sa budú môcť pýšiť svojím koncertom na podujatí, na ktorom budú koncertovať aj svetové hviezdy ako Kennedy Administration (19.10.), Yellowjackets feat. Luciana SOuza (20.10.), The Manhattan Transfer (21.10.) či John Scofield (28.10.).

Kapely, ktoré sa chcú zúčastniť súťaže a mať šancu zaradiť sa do zoznamu víťazov, môžu svoje prihlášky posielať do 24. septembra 2018. Skladby kapely či projektu je potrebné zaslať spolu s krátkou biografiou a fotografiou na adresu rockpop@rockpop.sk alebo poštou na Rock Pop Bratislava, P. O. Box 55, 814 99 Bratislava.

Ľudové Mladistvá © Patrick ŠpankoĽudové Mladistvá © Patrick Španko
Carpet Cabinet © Patrick ŠpankoCarpet Cabinet © Patrick Španko