Už teraz sa prihlás do súťaže !!!

Už teraz sa prihlás do súťaže !!!
Plagát

  18.09.2019

Tak ako každý rok, tak aj tento, vyhlasuje Slovenská jazzová spoločnosť (SJS) súťažnú prehliadku "Nové tváre slovenského jazzu 2019" - ide už o 33. ročník súťažnej prehliadky! Odborná porota pod vedením Matúša Jakabčica na základe zaslaných prihlášok s nahrávkami vyberie skupiny, prípadne sólistov, ktorí postúpia do finále a zúčastnia sa súťažnej prehliadky. SJS preplatí vybratým skupinám cestovné a poskytne základné nástrojové vybavenie. Na záver prehliadky odborná porota vyhodnotí jednotlivé vystúpenia. Najlepšie skupiny, prípadne jednotlivci budú odmenení finančnými cenami a diplomami.

Finále súťaže sa uskutoční 24.11.2019 v Bratislave !!!

Uzávierka prihlášok je 1.11.2019 !!!

Prihláška musí obsahovať:
- Demo nahrávku max. 10 min. (nemusí byť štúdiová, stačí ukážka formou mp3. Na nahrávku stačí poslať link / napríklad zavesiť na: https://nullupload.com) s dátumom expirácie 90 dní - treba to tam nastaviť. V prípade zaslanú mailom - max.rozsah 5MB!!!.
- Názov skupiny a mesto, z ktorého formácia pochádza
- Nosič musí byť označený s priloženým zoznamom skladieb – poradie, názov a autor skladieb (pôvodná tvorba nie je podmienkou, zoznam účinkujúcich, nástroj na ktorý hrajú a dátum narodenia
- Obsadenie skupiny musí byť totožné na nahrávke a na živom vystúpení (zmena obsadenia je možná vo výnimočných prípadoch podľa posúdenia poroty)
- Kontakt na leadra, ktorý musí mať trvalý pobyt na Slovensku alebo musí byť na Slovensku narodený
- Prihlášku treba odoslať mailom so všetkými údajmi + mp3, kto nemá možnosť poslať mp3 zašle nahrávku poštou


Prihlášky: (stačí mailom !!!)
Katarína Ovseníková
e-mail: sjs@gti.sk

Poštová adresa - na vyžiadanie mailom